Wandelvaartochten 2015

data wandelvaartochten 2015

copyright Natuurlijk Gert Brunink, 2013

Ook dit jaar nemen Mee Naar Buiten en De Kuierlat hebben i.s.m. Tilburg te Water jullie weer graag mee op een respectabel aantal wandelvaartochten. Maar liefst 7 zondagochtenden en 4 vrijdagavonden zijn uitgekozen om u weer te kunnen laten genieten van een van de mooiste stukjes natuur en cultuur die Tilburg rijk is: de Piushaven en Moerenburg. Een unieke gelegenheid de natuur vanuit het buitengebied tot bijna in het centrum van Tilburg te volgen. Ook de verschillen in waarneming en beleving tussen land en water zijn zeer verrassend!
Tijdens een wandelvaartocht combineren we een wandeling door Landschapspark Moerenburg met een vaartocht naar de Piushaven. Bioloog Gert Brunink en gids Marc Storms vertellen onderweg over de bijzondere natuur, de cultuurhistorische waarde en de totstandkoming en ontwikkelingen van dit voor Tilburg unieke gebied.
Zondagochtend starten we steevast om 10.00 uur met een wandeling van ongeveer 2 uur om daarna een uur te varen. Vrijdagavond gooien we om 19.00 uur de trossen los voor een vaartocht om daarna te voet verder te gaan. De prijs voor deelname is hetzelfde als vorig jaar: € 15,00 p.p. voor volwassenen en € 8,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Aan boord krijgt u koffie/thee en een versnapering.

De data voor 2015 zijn:
April: zondag de 26e.
Mei: zondag de 24e.
Juni: vrijdag de 12e en zondag de 21e.
Juli: zondag  de 19e  en vrijdag de 31e.
Augustus: zondag de 23e vrijdag de 28e.
September: zondag de 13e en  vrijdag de 25e.
Oktober:  zondag de 11e.

Tijdens een wandelvaartocht hebben we plaats voor maximaal 32 personen. Reserveren is daarom noodzakelijk. Vanaf vrijdag 14 maart kunt u zich inschrijven via het contactformulier op De Kuierlat of door te bellen met 06-81758738.

Zowel op de vrijdag als op de zondag is er gelegenheid om onder het genot van een drankje en/of hapje gezellig na te praten bij Café Zomerlust!Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen