zondag 2 april 2017

Volle Maan in Moerenburg!

dinsDAG- en woensdagAVOND 11 en 12 april GEBEURT HET WEER!

DE BEFAAMDE VOLLEMAANSWANDELINGEN IN LANDSCHAPSPARK MOERENBURG!

Foto: Volle Maan in Moerenburg, © Gert Brunink 2012
Foto: Super Volle Maan, © Gert Brunink 2013

Mee Naar Buiten organiseert op dinsdag 11 en woensdag 12 april weer vollemaanswandelingen in Landschapspark Moerenburg! 
Dinsdag verzamelen we om 21:00 bij Villa Pastorie en vertrekken om 21:15 stipt! Bioloog en Moerenburgkenner Gert Brunink zorgt voor de deskundige begeleiding Hij nodigt jullie uit om samen dit randstedelijke natuurpareltje nader te ervaren. Rond 22:30 zijn we terug bij de Villa en is er gelegenheid tot napraten bij de Villa!
Woensdag verzamelen we weer bij café Zomerlust om 21:00 uur en vertrekken om 21:15!   De wandeling duurt ruim een uur en na afloop is er gelegenheid tot napraten bij café Zomerlust!

Eimaan

Deze volle maan wordt de Eimaan genoemd en heeft als thema ‘zorg en bescherming’. De naam van deze maan heeft te maken met de prille vruchtbaarheid die deels nog ligt besloten in een beschermlaag. Alles staat in het teken van de terugkeer van het leven in de natuur, maar het groen is nog kwetsbaar en kan extra zorg en aandacht nodig hebben als er toch nog koude nachten komen. De natuur laat zien dat het een goede tijd is om langzaam naar buiten te treden met nieuwe plannen en doelen. Alles begint met een droom of (ziels)verlangen. Je innerlijke vermogens groeien en kunnen zich manifesteren in de buitenwereld. Het is een magische tijd waarin je dankbaar mag zijn voor alles wat groeit – zowel buiten jezelf als in jezelf.
De Maan staat in Weegschaal, wat vriendelijk, fijngevoelig en diplomatiek maakt, verbindende communicatie bevordert en een grote behoefte aan harmonie met de omgeving geeft. De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het sterrenbeeld Ram en dat geeft vuurkracht en ik-gerichtheid. Deze combinatie vraagt van je dat je alert bent op de balans tussen jouw persoonlijke behoeften en die van de omgeving.

Gelieve te reserveren!

Kosten: Wat het je waard is.
Met vriendelijke groet,
Gert Brunink

De volgende Vollemaanswandelingen zijn:


Mee Naar Buiten
Voor overige activiteiten zie:             http://meenaarbuitenm-b.blogspot.nl/                                   
of                                                     

of mail naar:                                     gert.brunink@gmail.com
Bellen kan natuurlijk ook: 06 81758738

Geen opmerkingen:

Een reactie posten